Knask på ein fredag: August


Tid­sklem­ma kom over meg nok ein gong denne veka. Eg plar ha klart knas­ket i god tid før pub­lis­er­ing, men denne gong gjekk det rett og slett i gløymebo­ka… Innhalds­meng­da ber preg av dette, men forhåpentlegvis fell det i god smak likevel!

Tidenes opprydningsarbeid?

Me hugsar kan­skje alt­for godt tsunamien som råka Japan tidle­gare i år. Det me sit best att med er min­net om dei totalt øyde­lagde byane. No, eit drøyt halvår etter,heilt annleis ut der nede. Det nasjonale oppryd­ningsar­bei­det er ikkje noko tull! Sjekk ut den fan­tastiske før/et­ter-bilet­se­rien som Dag­bladet har delt med oss!

Blitzregn

Kva gjer ein om ein har 250 Canon 60D-kam­er­aer, inkl. blitz, ein god del tolmod og over­flod av tid? Jo, ein koplar dei saman for å fun­gere som eit lysshow/bakteppe i ein musikkvideo, vel!

Iconmania

Her er nokre sett med ikon på ein fredag. Kan­skje ikkje i bøt­ter og spann som eg ytra i ingressen, men det skal nok vere nok til mange typar pros­jekt. Det er ei bland­ing av ikon både som er gratis eller kjø­past til ein slant eller to.

Skewed Icons

Srin Icon Set

Wooden Social Icons

Plastique Icons

Simplito Social Icon Set

Ha ein fort­satt fin fredag og ei strå­lande helg!


Eitt svar til “Knask på ein fredag: August”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: