Eit basseng av bokstavar

Siste innspurt til julaf­tan er eit fak­tum, og saman med nettstaden Let­ter­pool Lon­don skal me skal me ska­pa litt typografisk før­julsstemn­ing. Dette er eit pros­jekt som skal ende opp i ei bok med bok­stavelege glimt frå gatene i verdsmetropolen.

Du kan kalle dette ein aldri så liten oppføl­g­jar på eit lik­nande pros­jekt gjen­nom­ført i Liv­er­pool. Det er nok her nam­net Let­terpool har sitt opphav frå… Resul­tatet kan du uan­skvett sjå her.

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

1 comment

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.