Arial og Times; takk for innsatsen!


Type­kit er tidle­gare omta­la her hjå meg som ein tilby­dar av skrifter du kan nytte på nett ved hjelp av ein enkelt kode. No har dei prei­ka litt med min ven Google, og Type­kit med ein rel­a­tivt grei nyheit med tanke på betre typografi på nettet.

Samar­bei­det dei i mel­lom før­er til at man får tilgo­ng til fleire skrift­snitt og betre vis­ningsmoglegheitar med dei. For oss som design­er nettsider er dette ein verke­leg glad­sak. Me slepp alt­så å nytte Ari­al og Times som alter­na­tiv­er om folk man­gler den og den skrif­ta. No kan alle kan vise skrif­ta me har lyst å bruke på sine skjer­mar. Lykke!


Eitt svar til “Arial og Times; takk for innsatsen!”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: