Arial og Times; takk for innsatsen!

Type­kit er tidle­gare omta­la her hjå meg som ein tilby­dar av skrifter du kan nytte på nett ved hjelp av ein enkelt kode. No har dei prei­ka litt med min ven Google, og Type­kit med ein rel­a­tivt grei nyheit med tanke på betre typografi på nettet.

Samar­bei­det dei i mel­lom før­er til at man får tilgo­ng til fleire skrift­snitt og betre vis­ningsmoglegheitar med dei. For oss som design­er nettsider er dette ein verke­leg glad­sak. Me slepp alt­så å nytte Ari­al og Times som alter­na­tiv­er om folk man­gler den og den skrif­ta. No kan alle kan vise skrif­ta me har lyst å bruke på sine skjer­mar. Lykke!

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

1 comment

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.