Luke 4: Grafikkspire

Denne var eigentleg planlagd presentert på månadens knask for desember, men tenkte at sidan det er snart jul er det jo ingen som kan hindre meg i å gje deg den no. Me finn nettsida Grafikkspire bak luke 4.

Grafikkspire

Denne var eigentleg planlagd presentert på månadens knask for desember, men tenkte at sidan det er snart jul er det jo ingen som kan hindre meg i å gje deg den no. Me finn nettsida Grafikkspire bak luke 4.

Dette er portefølja til Thomas Lie-Gjeseth, ein kaffidrikkande 23-åring busett i Trondheim. På nettstaden hans finn du arbeid han har laga innan vevdesign, trykk, logoarbeid, video og 3D-modellering. Allsidig type dette altså. Sjekk også innom hans blogg her!

2 Comments

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.