Luke 2: Fluid


Fluid

Det er 2. desem­ber og klart for ei ny luke! For dei av dykk som har Mac er nok sikkert Flu­id eit kjent pro­gram, men sidan dette er ein julekalen­der er kva som helst godt nok!

Fluid

Flu­id er eigent­leg ein net­tle­sar, kalla Site Spe­cif­ic Brows­er, som rett og slett gjer dine favorit­tnettstad­er om til applikasjonar/snarvegar. Det vil i prak­sis seie at der­som du nyt­tar for eksem­pel Face­book, Dag­bladet og Flickr rel­a­tivt ofte, kan du køyre dei gjen­nom Flu­id og lage ei «eige pro­gram» for kvar enkelt. Du kan også sjølv bestemme kva ikon den skal ha, eller be den hente ned .fav­i­con-fila til sida. Skoi!

,

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: