All PR er god PR?


cs_sus basert på Stord ungdomsskuleStord ung­domsskule, i Counter-Strike-map-utgåve

Ser (og høyr­er) at det er ein­del snakkis omkring denne CS-banen min som er basert på Stord ung­domsskule, etter at det er vorten kjent at eg er å sjå på kon­fer­ansen «Når net­tene blir l@nge»HSH 7. mars. Etter at Bladet Sunnhord­land tok opp «saka» med dette bret­tet og kva det kan­skje kan få fatale kon­sekven­sar for nokon og einkvar, så har visst antall besøk­jande til denne sida auka dra­mat­sik (er det ikkje det dei seier i slike til­felle?). Berre sjekk grafa under frå Google Ana­lyt­ics:

Google analytics

Men etter saka kom opp i avisa, så kan det kan­skje vir­ka som om det er eg som skal angripe skulen, vert­fall om du søk­jer på Gog­gle etter navnet mitt. Eller endå betre: Den feng­jande strin­gen «Espen M. Kval­heim bom­bar skule». Det dukker ikkje opp mange tre­ff, men for amerika­narar som søk­jer etter ter­rormis­tenk­te (basert på norske trussel ord som bomber og granater), ja det trur eg ikkje vil tenkje på.

Men berre for å avk­lare litt for dei som eventuelt fort­satt måtte lure: Nei, eg har ikkje tenkt å ta på meg mi grønne army-hue, mage­tas­ka eg fekk i kun­degåve (som er forstyrrande likt eit bombe­belte), og mine slitne ter­rormis­tenk­te klede, for å ter­roris­ere noko eller nokon-som-helst…

Smil?


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: