Sigur Rós i Oslo

I mangel på mogelegheitar til å komme meg på dei festivalane eg hadde sett for meg i år, må eg mette meg på konserter som går. Og når ei gruppe som Sigur Rós entrer scenen, så er eg ikkje vanskeleg å be! 27. juni er datoen og Sentrum Scene er plassen å vera.

Sigur Rós i Oslo 27. juni

I mangel på mogelegheitar til å komme meg på dei festivalane eg hadde sett for meg i år, må eg mette meg på konserter som går. Og når ei gruppe som Sigur Rós entrer scenen, så er eg ikkje vanskeleg å be! 27. juni er datoen og Sentrum Scene er plassen å vera. Etter å ha gått glipp av deira forrige konsert, så skal det bli godt å setje seg på flyet til Oslo og gjere seg klar til, etter mi meining, den største konserten eg kjem til å oppleva i år. Det grov eit stort hol i pengesekken min, men ein slik sjanse er ikkje så ofte man får.

Sjekk også ut www.sigur-ros.co.uk / www.sigur-ros.is.

1 Comment

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.