Webdesigner Depot

Webdesigner Depot

Eg føler at det vert lengre og lengre mellom kvar gong det er fredag og vertfall mellom kvart «knaskeri» her på sida mi. Eg bryt difor litt ut av rekkja for å gi deg eit tips om ei vevside som kanksje kan hjelpe deg i din design­kvardag.

Webdesigner Depot har ein database med tips, triks og veiled­ningsside for vevde­sig­narar spesielt. Alt frå tips til korleis sida di kan ta seg ut, til kva som kan stå der, er å finne her. I tillegg kan du lese om tester av kva CMS du bør bruke utifrå kva bruker du er og kva krav du skal setje til innholdet. Du kan saman­linkne denne sida med tjenestane Envato har for sine sider samanlagt, dog sistnemnde har nok fleire artiklar under dei forskjellige under­sidene.

Ikkje berre har denne sida flust med bra innhold, den presen­terar det på ein lekker måte. Uanskvett er Webdesigner Depot verd å sjekke ut!