Og vips, så var me ferdig!

The room formely known as our livingroom!

Etter minst 200 meter maske­ringstape, 20 liter maling, ørten ruller og maler­kostar av alle slag og variantar, eit par solskinns­dagar som har gått fløyten og eit fint stort antall ost- og skinkehorn (bakt av madammen etter mammas oppskrift), kan me no sjå oss fint ferdig med oppus­sings­pro­sjektet vårt i Fyllingsdalen.

Og no skal me selgje den... Må innrømme at det er ein smule vemodig i og med at dette var min første leiligheit eg eigde. Men sidan eg no skal smis inn i hymnens lenkjer, og herleg­heita av eit stort brydlaup koster eit par kroner, fann me ut at me skulle selgje den eine leilig­heita (den største og dyraste), og såleis spare eit par kroner.

Titt innom annonsa for leilig­heita på bobmegleren.no/​finn.no.

Liten leiligheit, liten bil...

Mini Cooper - vårt nye familieidol

Men som eit plaster på såret, kan me meddele at me har fått anskaffa oss eit nytt framkomsmedel, nemleg ein aldri så liten Mini Cooper: Ein liten krabat på 1 tonn og 116hk. Eller, ifølgje dette klippet frå YouTube, rommer den meir enn du kanskje trudde. Dog komfor­tabelt er det nok ikkje.

Men stoggar det der?

Nei, langt derifrå, det hadde jo vore heilt på styr... Det gjenstår no kun praktiske ting (les: planlagd økonomisk oppgong og riktig dato) så skal me ha kvar sin iPhone i hendende, kopla saman med ein (mogleg det vert to, det vil kun salget av leilig­heita avgjere) splitter ny MacBook Pro.

Men mest av alt gledar me oss til å cruise nedover langs kysten til Kristiansand med den nye bilen, ta ferja over til Danmark og ha ein dejlig ferie i vår flate naboland i midten av juli.

Etter endt ferie, og når me atter er komen heim til Bergen den by, er det att tid for å finna malebuksa og fortsette på leiligheta vår på Landås.

God sommar!