Seigheit er ein, eh, artig ting

skjermskudd.jpg

Det tok litt tid, men etter at bloggen min rauk til honen tidlegare i haust, så forsvant det meste av bileta som låg på sida mi. Fotoalbumet har vore inn og ut av sjuke­stova, men eg kan rapportere at den er på betringens veg, og vil verta utskriven om kun kort tid.

Det som er endå meir positivt, i alle fall for dei av dykk som har lyst å læra å lage skrifter, er at eg i dag har fått opp att bileta som mangla på min veiledning som omhandlar akkurat det emnet. Har også justert teksten litt her og der, men det er mest sannsynleg at du ikkje legg merke til.

Så no er det ingen unnsjyldning... Oi, skriveleif. Orsak: Unnskyldning for ikkje å byrje å vidare­ut­vikle kreati­vi­teten ved å lage litt nye skrifter no og då. Kan vertfall røpe såpass at det snart også vil komme ei eller fleire nye skrifter frå min kant av skjermen.

Ha ein fortsatt god dag/​kveld/​natt!