Bokstav-klanen

Sida til klanen eg skal presentere eit utdrag frå i dag er ganske hyggjeleg. Dette er ein blogg med rikt typografisk innhald, med hovudfokus på å framheve folka bak bokstavane — dei som gjer seg flid med det enkelte teikn.

Alphabattle: «One» av Doug Sheets

Bloggen er driven av Brian Jaramillo (vart skapa i 2008 saman med Ray Frenden) og er meir eller mindre eit slags visningsvindauge for folk som vil promotere sine unikt designa teikn. Med jevne mellomrom (årleg, som eg har forstått) vert det arrangert ulike tevlingar. I siste tevling, kalla «Alphabattle», var det om å gjere å lage dei mest kreative teikna, anten via illustrasjon eller bilete.

Om ikkje for inspirasjon, sjekk uanskvett ut LetterCult for augo sin del!

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.