Typeplace

Type­place er ein app­likasjon til iPhone som kan hjelpe deg med å få den bif­f­en per­fekt! Pro­gram­met kostar kr 7, men det er jo berre 1/10 av det ei kald pils kostar deg, så det er inga unnskyld­ning for å ikkje investere i dette om du er oppteken av typografi!

Fyr opp app­likasjo­nen, knips den typografiske per­la og last den opp med Type­place. Merkar du den med lokasjo­nen din vert den plot­ta inn på verd­skartet i til­legg! Eg har ikkje fått tes­ta funksjo­nen fullt ut, men rek­nar med eg kjem til å nytte den meir og meir — kor eg enn måtte befinne meg.

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.