Gjer teite ting raskare

Som nem­nt i siste knask hadde eg kome over ein heilt del gode nettstad­er førre månad. Løysin­ga vart å dele det inn i fleire kat­e­go­ri­ar, og i dag kan eg pre­sen­tere sider og artik­lar der mengder av kop­par kaf­fi er essensielt.

Ja, legg skulda på noko anna. Det hjelper…

Cof­fee Made Me Do It er sida til svensken Simon Ålan­der. Han driv med typografi og er ein kar som elskar kaf­fi — mengde­vis med kaf­fi. Garan­ter­er deg at det også har inspir­ert han til å vel­je nam­net på sida. Her blog­gar han om typografi og andre ting han likar, og om det ikkje er nok for deg kan du alltids sjekke innom den split­ter nye porte­føl­ja hans. Fine ting for den som er inter­essert i skrift og typografi!

Kjære kaffien min, eg elskar deg!

Nettstaden Dear Cof­fee, I Love You har også fokus på kaf­fi, dog meir ret­ta mot sjølve kaffien. Her kan du lese om kaf­fi som drikk, kreativitet og design basert og inspir­ert av drik­ka. Fascinerande uanskvett.

Kan kaffi verte til kunstverk?

Ja, i alle fall etter denne artikke­len hjå Web­de­sign­er Depot å døm­ma. I til­legg til ovanståande bilete, kan du i artikke­len sjå 49 andre høgt deko­r­erte kop­par med kaffi.

Om ikkje ein vanleg kopp kaffi er nok…

Dette er ikkje akku­rat bilen for dei som er inter­essert i å spare pen­gar på dri­vstoff, men om du elskar kaf­fi, og vil punge ut med 25–50 gongar meir enn vab­leg, er Car-puc­ci­no per­fekt for deg! Du må også medrekne å ha kaf­fi­pause kvar 100 kilo­me­ter for å tømme kam­meret med grut. God tur!

Når enden er god…

Eg kunne nok ha ram­sa opp ein heil del andre nettstad­er som både kan by på fer­skbryg­ga kaf­fi sam­stun­des som du får servert eit fan­tastisk design, men den jobben har allereie Daniel Adams hjå Instant Shift gjort

Enjoy your coffee!

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

3 comments

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.