Gjer teite ting raskare


Som nem­nt i siste knask hadde eg kome over ein heilt del gode nettstad­er førre månad. Løysin­ga vart å dele det inn i fleire kat­e­go­ri­ar, og i dag kan eg pre­sen­tere sider og artik­lar der mengder av kop­par kaf­fi er essensielt.

Ja, legg skulda på noko anna. Det hjelper…

Cof­fee Made Me Do It er sida til svensken Simon Ålan­der. Han driv med typografi og er ein kar som elskar kaf­fi — mengde­vis med kaf­fi. Garan­ter­er deg at det også har inspir­ert han til å vel­je nam­net på sida. Her blog­gar han om typografi og andre ting han likar, og om det ikkje er nok for deg kan du alltids sjekke innom den split­ter nye porte­føl­ja hans. Fine ting for den som er inter­essert i skrift og typografi!

Kjære kaffien min, eg elskar deg!

Nettstaden Dear Cof­fee, I Love You har også fokus på kaf­fi, dog meir ret­ta mot sjølve kaffien. Her kan du lese om kaf­fi som drikk, kreativitet og design basert og inspir­ert av drik­ka. Fascinerande uanskvett.

Kan kaffi verte til kunstverk?

Ja, i alle fall etter denne artikke­len hjå Web­de­sign­er Depot å døm­ma. I til­legg til ovanståande bilete, kan du i artikke­len sjå 49 andre høgt deko­r­erte kop­par med kaffi.

Om ikkje ein vanleg kopp kaffi er nok…

Dette er ikkje akku­rat bilen for dei som er inter­essert i å spare pen­gar på dri­vstoff, men om du elskar kaf­fi, og vil punge ut med 25–50 gongar meir enn vab­leg, er Car-puc­ci­no per­fekt for deg! Du må også medrekne å ha kaf­fi­pause kvar 100 kilo­me­ter for å tømme kam­meret med grut. God tur!

Når enden er god…

Eg kunne nok ha ram­sa opp ein heil del andre nettstad­er som både kan by på fer­skbryg­ga kaf­fi sam­stun­des som du får servert eit fan­tastisk design, men den jobben har allereie Daniel Adams hjå Instant Shift gjort

Enjoy your coffee!


3 svar til “Gjer teite ting raskare”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: