Prompøst

Dette har vore eit stort pros­jekt for meg dei siste fem åra, men utru­leg nok har eg klart å halde det hem­me­leg for folket. Eller, det vil seie at sviger­far min fekk nyss i at stru­pen min kunne nyt­tast til andre ting enn prat då han hadde burs­dag tidle­gare i år… Men, eg har alltid vore fascin­ert og oppteken av musikk, og no er det på tide å spre nyhei­ta om at eg skal gje ut nokre av mine finurlegheitar!

Songane på «Prompøst» er kraftig inspir­ert av musikken til store band som Radio­head og Sig­ur Rós, og temaet for pla­ta er ei salig bland­ing av desse to. Alt frå saftige stryke­balad­er til gitar­riff som lik­nar grisen er å finne på denne pla­ta med 13 spor. I til­legg til tit­tel­lå­ta «Prompøst» er «Egge­do­sis» og «I eit hus i ein hage på ein eige­dom» å finne på plata.

Albumet kostar kr 149,- og er tilgjene­leg frå 19. april ved bestill­ing på e‑post: music@unbornchikken.com. Legg att namn og postadresse, og du vil få pla­ta tilsendt — akku­rat i tide til påske­haren kjem! Ikkje sjå vekk i frå at det kjem noko ekstra knask med i pakken…

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!