Pirrar det i juletrefoten?

Jule­tre­fot eller ei, Type­de­pot har ei skrift du kan laste ned gratis frå deira nettsider. Det er kan­skje ikkje så alt­for pir­rande i seg sjølv, men Piron Free er ei used­van­leg fin skrift, og det er nesten for godt til å vere sant at du kan laste denne ned utan å bruke opp dei siste kre­vande kro­nene til julehandlinga.

Har du allereie han­ka inn alle gpvene du skal til jul, kan du jo alltis surfe rundt på nettsi­dene deira og finne andre god­sak­er blant skriftene deira som du kan laste ned gratis. Ikkje verst på vesle, vesle julaftan!

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.