Episk typografisk fotostraum

Francesco Franchi er ein kar som er ein meis­ter på å uttrykke seg typografisk i sine design. Du finn ikkje så myk­je på heimesi­da hans (den er vis­st­nok under reha­bili­ter­ing eller noko), men på hans foto­straum på biletten­es­ta Flickr kan du få eit visst innblikk i kreativiteten og dyk­tighei­ta hans. Nokon seier den er episk. Eg er ikkje heilt ueinig akkurat…

Skulle gjerne hatt opp­drag eg slepp å tenkje så myk­je på tids­fris­tar og time­spris slik at eg kan set­je meg ned å kreere noko like spektakulært!

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

2 comments

  1. Er ikkje mange julekalen­dere eg har tid og lyst å føl­gje med på. Min eigen er eg jo nær­mast «tvun­gen» til å føl­gje, men har eit par andre som er vorten ein tradis­jon å føl­gje :D

    Kjekt du vil føl­gje min!

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.