Episk typografisk fotostraum


Francesco Franchi er ein kar som er ein meis­ter på å uttrykke seg typografisk i sine design. Du finn ikkje så myk­je på heimesi­da hans (den er vis­st­nok under reha­bili­ter­ing eller noko), men på hans foto­straum på biletten­es­ta Flickr kan du få eit visst innblikk i kreativiteten og dyk­tighei­ta hans. Nokon seier den er episk. Eg er ikkje heilt ueinig akkurat…

Skulle gjerne hatt opp­drag eg slepp å tenkje så myk­je på tids­fris­tar og time­spris slik at eg kan set­je meg ned å kreere noko like spektakulært!


2 svar til “Episk typografisk fotostraum”

  1. Er ikkje mange julekalen­dere eg har tid og lyst å føl­gje med på. Min eigen er eg jo nær­mast «tvun­gen» til å føl­gje, men har eit par andre som er vorten ein tradis­jon å føl­gje :D

    Kjekt du vil føl­gje min!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: