Møt din nye ven: Alfred

Eg er eit vanedyr, særleg når det kjem til små programmer som gjer kvardagen enklare og kanskje også ein heil del meir effektiv. Hadde eg hatt ein Intel-basert Mac hadde Alfred glatt vorten min nye ven.

Eg er eit vanedyr, særleg når det kjem til små programmer som gjer kvardagen enklare og kanskje også ein heil del meir effektiv. Hadde eg hatt ein Intel-basert Mac hadde Alfred glatt vorten min nye ven.

Skjermskot frå applikasjonen. Det enklaste er ofte det beste. Eller?

Alfred App er ein «Quicklaunch»-applikasjon til Mac (foreløpig Intel-baserte) som med sin geniale enkelheit finn det du er ute etter. Det vere seg lokalt på din datamaskin eller på nettet. Quicksilver har meg bekjent trona på toppen når det gjeld slike program, men slik eg (og AppStorm) ser det kan det virke som Alfred er på veg oppover i ein durabeleg fart. Dette også til tross for at applikasjonen fortsatt er i beta.

Kva meiner du? Har Alfred ei god framtid, eller er det Quicksilver som gjeld heretter også?

2 Comments

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.