Møt din nye ven: Alfred


Eg er eit vanedyr, sær­leg når det kjem til små pro­gram­mer som gjer kvarda­gen enklare og kan­skje også ein heil del meir effek­tiv. Hadde eg hatt ein Intel-basert Mac hadde Alfred glatt vorten min nye ven.

Skjermskot frå app­likasjo­nen. Det enklaste er ofte det beste. Eller?

Alfred App er ein «Quicklaunch»-applikasjon til Mac (foreløpig Intel-baserte) som med sin geniale enkel­heit finn det du er ute etter. Det vere seg lokalt på din data­maskin eller på net­tet. Quick­sil­ver har meg bek­jent trona på top­pen når det gjeld slike pro­gram, men slik eg (og App­Storm) ser det kan det virke som Alfred er på veg oppover i ein dura­be­leg fart. Dette også til tross for at app­likasjo­nen fort­satt er i beta.

Kva mein­er du? Har Alfred ei god framtid, eller er det Quick­sil­ver som gjeld heretter også?


2 svar til “Møt din nye ven: Alfred”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: