Møt din nye ven: Alfred

Eg er eit vanedyr, sær­leg når det kjem til små pro­gram­mer som gjer kvarda­gen enklare og kan­skje også ein heil del meir effek­tiv. Hadde eg hatt ein Intel-basert Mac hadde Alfred glatt vorten min nye ven.

Skjermskot frå app­likasjo­nen. Det enklaste er ofte det beste. Eller?

Alfred App er ein «Quicklaunch»-applikasjon til Mac (foreløpig Intel-baserte) som med sin geniale enkel­heit finn det du er ute etter. Det vere seg lokalt på din data­maskin eller på net­tet. Quick­sil­ver har meg bek­jent trona på top­pen når det gjeld slike pro­gram, men slik eg (og App­Storm) ser det kan det virke som Alfred er på veg oppover i ein dura­be­leg fart. Dette også til tross for at app­likasjo­nen fort­satt er i beta.

Kva mein­er du? Har Alfred ei god framtid, eller er det Quick­sil­ver som gjeld heretter også?

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

2 comments

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.