The Bad User Interface Gallery

Me har nok alle vorten møtt av meir eller mindre uryddige og lite oppdaterte nettstader/nettstandarder med eit dårleg brukargrensesnitt. Sjølvsagt er det nokon som har oppretta ein blogg med dette emnet…

Me har nok alle vorten møtt av meir eller mindre uryddige og lite oppdaterte nettstader/nettstandarder med eit dårleg brukargrensesnitt. Sjølvsagt er det nokon som har oppretta ein blogg med dette emnet…

nettstaden til Bad User Interface kan du sjå fleire eksempler på dårlege brukargrensesnitt. Dersom du har vanskelegheiter med å finne ut kva som kan vere feil med dei forskjellige skjermdumpane, står det også ganske greitt forklart kva som burde vore fiksa på. I detaljer.

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.