Øyo 2010

Vil berre kort opplyse om at det faktisk skjer spanande ting som varmar sjela her på Stord i desse kalde vinterstider. I år som i fjor vert det arrangert Øyo-festival på HSH laurdag 27. februar. Eg kan nemne at artistar som List, Ingrid Olava, Pogo Pops og John Olav Nilsen & Gjengen står på scenen frå tidleg til seint for å gje deg ein god konsertoppleving!

Vil berre kort opplyse om at det faktisk skjer spanande ting som varmar sjela her på Stord i desse kalde vinterstider. I år som i fjor vert det arrangert Øyo-festival på HSH laurdag 27. februar. Eg kan nemne at artistar som List, Ingrid Olava, Pogo Pops og John Olav Nilsen & Gjengen står på scenen frå tidleg til seint for å gje deg ein god konsertoppleving!

heimesida til Øyo kan du sjå fullt program og lese meir om dei andre banda som går på scena. Om du også er interessert i å hjelpe til, og i tillegg få gratis adgong, er du hjartans velkomen til stille deg til teneste!

Dette vert ein fest!

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.