Øyo 2010


Vil berre kort oppl­yse om at det fak­tisk skjer spanande ting som var­mar sjela her på Stord i desse kalde vin­ter­stider. I år som i fjor vert det arrangert Øyo-fes­ti­val på HSH lau­rdag 27. feb­ru­ar. Eg kan nemne at artis­tar som List, Ingrid Ola­va, Pogo Pops og John Olav Nilsen & Gjen­gen står på sce­nen frå tid­leg til seint for å gje deg ein god konsertoppleving!

heimesi­da til Øyo kan du sjå fullt pro­gram og lese meir om dei andre ban­da som går på sce­na. Om du også er inter­essert i å hjelpe til, og i til­legg få gratis adgong, er du hjar­tans velkomen til stille deg til ten­este!

Dette vert ein fest!


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: