Kvasir har skifta ham

Når Kvasir tar steget og fornyar seg, kunne dei satt av litt tid på å designe ein betre logo (einig med deg der John) og pumpa litt luft i sjølve oppsettet av sida. Dette til tross, er det mykje bra nye Kvasir har å by på.

Kvasir 2009

Når Kvasir tar steget og fornyar seg, kunne dei satt av litt tid på å designe ein betre logo (einig med deg der John) og pumpa litt luft i sjølve oppsettet av sida. Dette til tross, er det mykje bra nye Kvasir har å by på.

Søkjet ditt resulterar i ein oversikt der du raskt kan finne det du er ute etter. Bilet-, tekst/nett- og nyhetssøk kjem opp med relevante resultat. Det ser ut til at sida for tida ikkje responderar så raskt som den burde. Satsar på at dette er noko som ganske raskt vil ordne seg.

Om du føler for å ta del i diskusjonen om den nye Kvasir, kan du gjere det ved å surfe innom Kvasir sin eigen blogg, eller til Webdesignmagasinet sitt innlegg.

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.