Kvasir har skifta ham


Kvasir 2009

Når Kvasir tar steget og forn­yar seg, kunne dei satt av litt tid på å designe ein betre logo (einig med deg der John) og pumpa litt luft i sjølve oppset­tet av sida. Dette til tross, er det myk­je bra nye Kvasir har å by på.

Søk­jet ditt resul­ter­ar i ein over­sikt der du raskt kan finne det du er ute etter. Bilet‑, tek­st/nett- og nyhetssøk kjem opp med rel­e­vante resul­tat. Det ser ut til at sida for tida ikkje respon­der­ar så raskt som den burde. Sat­sar på at dette er noko som ganske raskt vil ordne seg.

Om du føler for å ta del i diskusjo­nen om den nye Kvasir, kan du gjere det ved å surfe innom Kvasir sin eigen blogg, eller til Web­de­sign­ma­gasinet sitt innlegg.


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: