Pakningsdesign på sitt ypperste

Det finnes ein god del nettsider der ute som viser deg pakningsdesign. Etter å ha bladd meg gjennom eit par av dei, virkar det på meg som at The Dieline er den fremste av dei alle. Dei legg heller ikkje skjul på akkurat det

Shatto Milk Company

Det finnes ein god del nettsider der ute som viser deg pakningsdesign. Etter å ha bladd meg gjennom eit par av dei, virkar det på meg som at The Dieline er den fremste av dei alle. Dei legg heller ikkje skjul på akkurat det

På denne sida finn du nytt og eksepsjonelt pakningsdesign i alle former, fargar og typografi. Den norske ølprodusenten Mack (verda nordlegaste ølbryggeri, i Tromsø) er veldig god representert med deira forskjellige utgåver av ølflasker og -boksar (blant anna her, der, i varmen og i kulden).

Sida tek også for seg kreative prosessar, der dei presenterar ideane bak og vegen mot det perfekte utseende. Du finn også ein eigen kategori der du kan bla deg gjennom før og etter bileter av produkter. Verdt å få med seg!

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.