Pakningsdesign på sitt ypperste


Shatto Milk Company

Det finnes ein god del nettsider der ute som vis­er deg pakn­ings­de­sign. Etter å ha bladd meg gjen­nom eit par av dei, virkar det på meg som at The Dieline er den frem­ste av dei alle. Dei legg heller ikkje skjul på akku­rat det

På denne sida finn du nytt og eksep­sjonelt pakn­ings­de­sign i alle for­mer, far­gar og typografi. Den norske ølpro­dusen­ten Mack (ver­da nordle­gaste ølbryg­geri, i Trom­sø) er veldig god rep­re­sen­tert med deira forskjel­lige utgåver av ølflasker og ‑bok­sar (blant anna her, der, i var­men og i kulden).

Sida tek også for seg kreative pros­es­sar, der dei pre­sen­ter­ar ideane bak og veg­en mot det per­fek­te utseende. Du finn også ein eigen kat­e­gori der du kan bla deg gjen­nom før og etter bileter av pro­duk­ter. Verdt å få med seg!


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: