Kvifor det?

Lyst å lære deg om grafisk design, men meiner det tek altfor lang tid og at det kostar skjorta? Eg kan ikkje love at dette tar kortare tid, men du kan absolutt kjøpe eit par gode skjorter for pengane du sparer på å sjå gjennom desse 50 leksjonane innan grafisk design-teori…

50 leksjonar i grafisk design

Lyst å lære deg om grafisk design, men meiner det tek altfor lang tid og at det kostar skjorta? Eg kan ikkje love at dette tar kortare tid, men du kan absolutt kjøpe eit par gode skjorter for pengane du sparer på å sjå gjennom desse 50 leksjonane innan grafisk design-teori:

Lurer du på andre ting?

Då kan du kanskje besøkje NRK sine nettsider og sjå «Hvorfor det?» med Trond Viggo Torgersen.

God helg får du ha uansett!

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.