Mevo and the Grooveriders

Hovudskjerm

At skriftene mine er gratis er det mange som har fått med seg. At pro­dusen­tar av dataspel har vore inter­essert i dei er kan­skje nytt for dei fleste. No har skrif­ta mi Unin­tend­ed vorte super­st­jerne i spelet Mevo and the Grooverid­ers.

Red Rock­et Games har no sluppe spelet, og det kan lastes ned frå Steam. Eg har tes­ta det, og det virkar ganske så artig, sett med barn­lige auge. Det heile går nem­leg ut på å sam­le poeng i ein funky ver­den á la Super Mario (ingen saman­likn­ing forøvrig).

Min skrift er nyt­ta i hov­ud­menyen på spelet under fig­u­rane og i rulle­fel­tet der spelar­nam­net står. Sjå biletet øverst i innlegget.

Prøv ut sjølv:

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!