Gangstar: West Coast Hustle

Gangstar: West Coast Hustle

Eg skreiv i april om at ei av mine skrifter, Unin­tend­ed, har vorten brukt i eit dataspel. No er det Gladatur Rum som står på den raude løparen og er på veg inn i kjendis­til­værel­sa i spelet Gangstar: West Coast Hus­tle frå Gameloft.

Spelet, som er for iPhone, ligg i same gate som Grand Theft Auto, men har i føl­gje anmeldin­ga eit lite stykke att for å kome dit kvalitetsmes­sig. Eg har ikkje prøvd dette sjølv, men tross bruken av skrif­ta mi i eit slikt spel er det gøy å sjå at mine skrifter vert brukt rundt om kring. I dette spelet er skrif­ta nyt­ta blant anna i radiomeldin­gar og sta­tus for ammo/pengar osb.

Les meir hos utgjevaren:

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!