Skal du på date?

Det er nok eindel av oss av den mannlege rasen som uroar seg for det første stemnemøtet med draumedama. Sjølv kan eg vel ikkje seiast å vere noko spesialist på området, men mykje tyder på at eg ikkje er heilt ute å køyrer likevel.

wallpapers1-640x480

Det er nok eindel av oss av den mannlege rasen som uroar seg for det første stemnemøtet med draumedama. Sjølv kan eg vel ikkje seiast å vere noko spesialist på området, men mykje tyder på at eg ikkje er heilt ute å køyrer likevel.

Mens eg og madammen her om dagen satt barnevakt saman med eit vennepar av oss, fekk eg presentert eit par videoar av den meir eller mindre kjende skodespelaren Rowan Atkinson. Han er kanskje mest kjend for rolla som Mr. Bean og Black Adder. Med det i bakhovudet tenkjer du vel at han ikkje kan læra oss tips og triks man helst IKKJE bør gjera på den fyrste, eller i det heile tatt på nokon stemnemøter. I videoen under vert dette motbevist:

Anbefalar deg også å sjå denne videoen som omhandlar «The Actors Art» eller noko deromkring…

Enjoy!

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.