Categories
Artfundige saker Video/film

Skal du på date?

Det er nok ein­del av oss av den mannlege rasen som uroar seg for det første stem­nemøtet med draumedama. Sjølv kan eg vel ikkje seiast å vere noko spe­sial­ist på området, men myk­je tyder på at eg ikkje er heilt ute å køyr­er likev­el.

wallpapers1-640x480

Det er nok ein­del av oss av den mannlege rasen som uroar seg for det første stem­nemøtet med draumedama. Sjølv kan eg vel ikkje seiast å vere noko spe­sial­ist på området, men myk­je tyder på at eg ikkje er heilt ute å køyr­er likev­el.

Mens eg og madammen her om dagen satt barnevakt saman med eit ven­nepar av oss, fekk eg pre­sen­tert eit par videoar av den meir eller min­dre kjende skode­spelaren Rowan Atkin­son. Han er kan­skje mest kjend for rol­la som Mr. Bean og Black Adder. Med det i bakhovudet tenkjer du vel at han ikkje kan læra oss tips og triks man helst IKKJE bør gjera på den fyrste, eller i det heile tatt på nokon stem­nemøter. I videoen under vert dette mot­be­vist:

Anbe­falar deg også å sjå denne videoen som omhand­lar “The Actors Art” eller noko deromkring…

Enjoy!