Skal du på date?

wallpapers1-640x480

Det er nok ein­del av oss av den mannlege rasen som uroar seg for det første stem­nemøtet med draumedama. Sjølv kan eg vel ikkje seiast å vere noko spe­sial­ist på området, men myk­je tyder på at eg ikkje er heilt ute å køyr­er likevel.

Mens eg og madammen her om dagen satt barnevakt saman med eit ven­nepar av oss, fekk eg pre­sen­tert eit par videoar av den meir eller min­dre kjende skode­spelaren Rowan Atkin­son. Han er kan­skje mest kjend for rol­la som Mr. Bean og Black Adder. Med det i bakhovudet tenkjer du vel at han ikkje kan læra oss tips og triks man helst IKKJE bør gjera på den fyrste, eller i det heile tatt på nokon stem­nemøter. I videoen under vert dette motbevist:

Anbe­falar deg også å sjå denne videoen som omhand­lar “The Actors Art” eller noko deromkring…

Enjoy!

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.