Knask på ein fredag: September

Som du kanskje har lagt merke til så har det ikkje komen noko «knaskeri» sidan mine to innlegg på rad i August. Dette er av den enkle grunn at det er ikkje alltid eg klarer å leggje til andre innlegg mellom all knaskinga, det kan altså verta for mykje for alle og einkvar. Difor har eg bestemt meg for å publisere denne type fredagsunderhaldning på siste fredag kvar månad. Då veit du det.

img_0027

Som du kanskje har lagt merke til så har det ikkje komen noko «knaskeri» sidan mine to innlegg på rad i August. Dette er av den enkle grunn at det er ikkje alltid eg klarer å leggje til andre innlegg mellom all knaskinga, det kan altså verta for mykje for alle og einkvar. Difor har eg bestemt meg for å publisere denne type fredagsunderhaldning på siste fredag kvar månad. Då veit du det.

Så til det du eigentleg er ute etter:

Fargepaletter/fargesammensetningar:

Her er ei lita samling av nettbaserte «fargehjul» som kan hjelpe deg med å setje saman dei perfekte fargane for eit papir- eller skjermbasert design.

For spesielt interreserte fins det faktisk eit eige meisterskap innanfor akkurat dette med fargesamansetningar: ColorMatch – The game.

Forskjellen mellom Web 2.0 og Web 3.0?

Web 3.0?

Gratis er eit fint ord…

Nok ei liste over gratisting du kan bruke fritt:

Ikoner

Ting og tang

Denne månadens nett-funn:

Etter ein månad med surfing på nettbølgjene skulle vel ein tru at eg har havna på fleire sider enn det eg har lista opp under. Sånn gjekk det ikkje. Tida strekk ikkje alltid til. Her er uansett sidene eg har stranda på:

Og så til rosina i tomata

Eller korleis det enn no var… Uanskvett, her er eit lite tips om du skal selgje eit eller anna som kan eller rett og slett er til sals over vår blåe klode: Ikkje kall opp butikken din for noko som internasjonalt betyr noko heile, helit anna. Som denne/desse Fiat-butikken(e) i Brasil…

Ha ei ellers strålande helg/månad!

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.