«Ikkje køyr før eg seier køyr. Køyr!»

Fekk denne tilsendt av ein kamerat i går kveld. Synes den passa godt i desse tider når Bergen Kommune skal stenge mange vegar rundt Danmarks plass for å gje plass til den mykje omtale Bybanen. Og då tenkjer eg på dette med å få ein fin flyt i trafikken. Sparer penger på å la vere å bruke trafikklys gjer man óg, både når det kjem til innkjøp og strømforbruk.

Fekk denne tilsendt av ein kamerat i går kveld. Synes den passa godt i desse tider når Bergen Kommune skal stenge mange vegar rundt Danmarks plass for å gje plass til den mykje omtale Bybanen. Og då tenkjer eg på dette med å få ein fin flyt i trafikken. Sparer penger på å la vere å bruke trafikklys gjer man óg, både når det kjem til innkjøp og strømforbruk.

Genialt? Godt muleg. Praktisk? Meir usikker. Går det i India, så bør det vel gå i Bergen også, berre man holder tunga bein i munnen, altså?

Sjølv føretrekk eg å traska, sjølv om det kanskje er like risikabelt… Uansett: Køyr forsiktig!

1 Comment

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.