Skriftsnitt: Nittenaattifire

Nittenaattifire skriftsnitt

I dag skal er eg i retro-hjør­net og lanser­er ei skrift frå det glade 80-tall. Skrif­ta har fått nam­net sitt etter årstalet burs­dags­bar­net som fekk den i gåva, har. Akku­rat. Nit­te­naat­ti­fire (eller 1984 for dei som forstod men ikkje ville forstå).

Den er også vorten brukt til radio­pros­jek­tet «Radionet­tene». Kult.

Gå til over­sik­ten over alle skriftene, eller last den ned direk­te her­ifrå.

Staus på Skrift-o-matic

Etter­som fotoal­bumet har vorten skriv­en ut frå Kodesjuke­huset, og vis­er tegn til over­levelse, så er no Skrift-o-mat­ic no lagt inn til overvåk­ing og avven­ter nærare diagnonse, før den evt. går inn til operasjon for å få seg ein ansik­t­sløft­ning. For dei som vil, kan dei besøk­ja den sen­g­jelig­gande på dette avsideslig­g­jande rom­met. Ta med blom­ster. Og sjokolade.

Tid for te.

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!