Skriftsnitt: Nittenaattifire


Nittenaattifire skriftsnitt

I dag skal er eg i retro-hjør­net og lanser­er ei skrift frå det glade 80-tall. Skrif­ta har fått nam­net sitt etter årstalet burs­dags­bar­net som fekk den i gåva, har. Akku­rat. Nit­te­naat­ti­fire (eller 1984 for dei som forstod men ikkje ville forstå).

Den er også vorten brukt til radio­pros­jek­tet «Radionet­tene». Kult.

Gå til over­sik­ten over alle skriftene, eller last den ned direk­te her­ifrå.

Staus på Skrift-o-matic

Etter­som fotoal­bumet har vorten skriv­en ut frå Kodesjuke­huset, og vis­er tegn til over­levelse, så er no Skrift-o-mat­ic no lagt inn til overvåk­ing og avven­ter nærare diagnonse, før den evt. går inn til operasjon for å få seg ein ansik­t­sløft­ning. For dei som vil, kan dei besøk­ja den sen­g­jelig­gande på dette avsideslig­g­jande rom­met. Ta med blom­ster. Og sjokolade.

Tid for te.


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: