Skriftsnitt: Nittenaattifire

I dag skal er eg i retro-hjørnet og lanserer ei skrift frå det glade 80-tall. Skrifta har fått namnet sitt etter årstalet bursdagsbarnet som fekk den i gåva, har. Akkurat. Nittenaattifire (eller 1984 for dei som forstod men ikkje ville forstå).

Nittenaattifire skriftsnitt

I dag skal er eg i retro-hjørnet og lanserer ei skrift frå det glade 80-tall. Skrifta har fått namnet sitt etter årstalet bursdagsbarnet som fekk den i gåva, har. Akkurat. Nittenaattifire (eller 1984 for dei som forstod men ikkje ville forstå).

Den er også vorten brukt til radioprosjektet «Radionettene». Kult.

Gå til oversikten over alle skriftene, eller last den ned direkte herifrå.

Staus på Skrift-o-matic

Ettersom fotoalbumet har vorten skriven ut frå Kodesjukehuset, og viser tegn til overlevelse, så er no Skrift-o-matic no lagt inn til overvåking og avventer nærare diagnonse, før den evt. går inn til operasjon for å få seg ein ansiktsløftning. For dei som vil, kan dei besøkja den sengjeliggande på dette avsidesliggjande rommet. Ta med blomster. Og sjokolade.

Tid for te.

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.