Skal du på date?

wallpapers1-640x480

Det er nok eindel av oss av den mannlege rasen som uroar seg for det første stemne­møtet med draumedama. Sjølv kan eg vel ikkje seiast å vere noko spesialist på området, men mykje tyder på at eg ikkje er heilt ute å køyrer likevel.

Mens eg og madammen her om dagen satt barnevakt saman med eit vennepar av oss, fekk eg presentert eit par videoar av den meir eller mindre kjende skode­spe­laren Rowan Atkinson. Han er kanskje mest kjend for rolla som Mr. Bean og Black Adder. Med det i bakho­vudet tenkjer du vel at han ikkje kan læra oss tips og triks man helst IKKJE bør gjera på den fyrste, eller i det heile tatt på nokon stemne­møter. I videoen under vert dette motbevist:

Anbefalar deg også å sjå denne videoen som omhandlar «The Actors Art» eller noko derom­kring...

Enjoy!