Skriftsnitt: Nittenaattifire

Nittenaattifire skriftsnitt

I dag skal er eg i retro-hjørnet og lanserer ei skrift frå det glade 80-tall. Skrifta har fått namnet sitt etter årstalet bursdags­barnet som fekk den i gåva, har. Akkurat. Nittenaattifire (eller 1984 for dei som forstod men ikkje ville forstå).

Den er også vorten brukt til radio­pro­sjektet «Radionettene». Kult.

Gå til oversikten over alle skriftene, eller last den ned direkte herifrå.

Staus på Skrift-o-matic

Ettersom fotoal­bumet har vorten skriven ut frå Kodesjukehuset, og viser tegn til overle­velse, så er no Skrift-o-matic no lagt inn til overvåking og avventer nærare diagnonse, før den evt. går inn til operasjon for å få seg ein ansikts­løftning. For dei som vil, kan dei besøkja den sengje­lig­gande på dette avsides­lig­gjande rommet. Ta med blomster. Og sjokolade.

Tid for te.