So long, KNM Narvik!

Så der, då var eg endelig kome meg av bal­ja og tilbake til det nor­male igjen. Kan trygt seie at det er deilig å komme tilbake til land­jor­da og endelig ha nok penger til meir enn smør på brød­ski­va. Dog det var ein smule vemodig å gå over landgan­gen for siste gang etter såpass lang tid ombord, og etter så mange opplevelser. Opplevelser eg mest sannsyn­leg aldri ville opplevd uten å ha tjen­estegjort på KNM Narvik.

Jepp, eg er her endå

Eg har ikkje falt frå eller noko som helst. I’m still alive and kickin’! Tenk­te eg skulle gi beskjed :) Vel, vel, sit­ter akku­rat no på fre­gat­ten og har vakt i Longyear­byen på Sval­bard. Veret er aksept­abelt, men det finnes ikkje snev av varme her oppe, så det er med andre ord, ein ganske så kaldt opplevelse :)

Ein liten månad igjen

Då er det kun eit par vek­er igjen til eg igjen er ein fri og siv­il mann igjen. Etter snart 12 måned­er med unyt­tig slit og slavear­beid, er det igjen på tide å set­je seg ned foran skjer­men og tjene nor­mal lønn igjen! Men først går turen til Sval­bard med fregatten.