Stikkord: iPad

 • Knask på ein fredag: Mars

  I knasket frå mars finn ein mange små og store godbitar. Alt frå tips til korleis ein kan ha det i heimen til finurlege digitale oppfinningar. Velkomen inn til nye knask!

 • Responsinatoren

  Er du ein ihuga designer av nettsider, men manglar utstyr som iPad, iPhone, Kindle og andre Android-baserte dippeduttar for å teste ut om sida er responsiv nok? Då har eg eit aldri så lite kort-i-ermet til deg!

 • Teknologien for framtida

  Er det verkeleg noko der ute som overgår iPad sitt glamorøst enkle design og Kindle si månedlange batterilevetid? Svaret er ja, det gjer det. La meg presentere teknologien for framtida: Boka.

 • Knask på ein fredag: April

  «Kom mai du skjønne milde, gjør skogen a-atter grønn» vert det snart sunge. Men før kalenderen skal vise at det er mai, må me fyrst gjere oss ferdige med alt knasket som dukka opp i påskeegg og på nettet i april. Eventuelt kan du kjøpe ein blomst til den du elsker og ein til kona di, eller sende inn sjølvmeldinga. Valet er ditt.https://www.unbornchikken.com/wp-admin/post.php?post=2522&action=edit

 • Så, kva skjer i kveld, då?

  Etter langvarig rykteflom skal Apple visstnok lansere sin etterlengta tablet i kveld. Kva den skal heitte er også hemmeleg, men reknar med at vertfall eit av namna ryktene kjem med er riktig.