Så, kva skjer i kveld, då?


Etter lang­varig ryk­te­flom skal Apple vis­st­nok lansere sin etter­leng­ta tablet i kveld. Kva den skal heitte er også hem­me­leg, men rek­nar med at vert­fall eit av nam­na ryk­tene kjem med er riktig.

iSlate, iPad eller iCan­vas. Nam­na er mange og skal me tru dette inn­legget er det ikkje tvil om at det også er ein­del designyn­skjer ute og går. Hos iSlate.org kan du også finne ein del infor­masjon rundt denne «rev­o­lusjonerande» sak­en frå Apple.

Om du er over gjen­nom­snit­tet inter­essert, kan du føl­gje med hos Mac1 for opp­da­teringar frå Apples «Lat­est Cre­ation». Ha ein strå­lande og nyska­pande kveld!

Redi­gert 28. januar.


Eitt svar til “Så, kva skjer i kveld, då?”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: