Årets julehelsing har filendinga .gif

animade_full1

Ja, du leste rik­tig. Fil­for­matet frå 1987 er fak­tisk meir pop­ulært den dag i dag enn i sine glans­da­gar på 90-talet. Kvi­for? Jo, for­di folk nyt­tar fil­for­matet rik­tig. Det pos­i­tive er at det kan vere rel­a­tivt avanserte ani­masjonar i ei fil som både er lett (målt i kb) og virkar på alle einingar — frå 1987 til i dag.

Men no var det jo og snakk om jule­hels­ing i tit­te­len. Den er ikkje frå meg akku­rat i dag, men heller mitt tips til deg som vil gi ei lita levande dig­i­tal hels­ing. Sjekk ut nettsi­da Christ­mas Gifs for å sjå og sende di helsing!

Sjekk gjerne ut fjorårets utgåver her.

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

3 comments

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.