Blanke ark og fargestiftar

På nettstaden Draw a Stick­man vert du møtt av eit lite kvitt felt og får beskjed om å teikne ein strek­mann. Kva teik­nar du? Ein slik du teik­na i barne­ha­gen, eller let du hjer­nen få fritt spelerom og kreer­er eit litt meir omfat­tande kunstverk?

Det har eigent­leg ikkje noko å seie, men eg kan love deg at det vert meir under­hal­dande etterk­vart om du star­tar med noko litt ekstra. Etter du er fer­dig med strek­man­nen din og trykker deg vidare, får du forskjel­lige oppgåver du skal utføre. Alt ved hjelp av strek­teikningar. Enkelt og gre­it, eller kva? Have fun!

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

1 comment

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.