Ein designer. Eitt år. 365 logoer. Enkelt!


Denne saka vert kan­skje kas­ta i skuggen av freda­gens knask, men eg føler at men­nesker som Srd­jan Kir­tic som lever og åndar for kreativitet bør få ein eigen spal­teplass. Elskar du logoar, bør du abso­lutt ta ein titt!

Nokre før­er kvar dag inn i dag­bo­ka si med hendin­gar som er verdt  å nemne for etter­ti­da. No veit eg ikkje om Srd­jan Kir­tic før­er ei van­leg dag­bok, men er ganske sikker på at han er ein ganske så kreativ type. Han har nem­leg eit pros­jekt gåande der han kvar dag i eit heilt år, alt­så 365 dagar, skal lage ein ny logo. Alt frå dei genialt bok­stavelege til dei meir avanserte typane.

I skri­vande stund har han pub­lis­ert 115.

Eg må innrømme at eg ikkje har sett gjen­nom og stud­ert alle logoane, men ein av mine favorit­tar er num­mer 78, kalla «Clum­sy». Den har eit reint enkelt uttrykk, men vis­er likev­el alt den skal vise for å illus­trere noko klum­sete. Og så er den søt.


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: