Puss, puss, så får du ein suss!

Me har som (meir eller mindre) kjent fått oss hus på Stord, og i den anledning har kona mi og eg relansert vår bryllaupside til å verta ei side me fortel om livet der. Det vert nok ei overvekt av oppussingsoppdateringar no i starten, men om det vert for mykje av den type ting, kan du alltids lese om bryllaupet og sjå bileta frå den store dagen.

Huset vårt

Me har som (meir eller mindre) kjent fått oss hus på Stord, og i den anledning har kona mi og eg relansert vår bryllaupside til å verta ei side me fortel om livet der. Det vert nok ei overvekt av oppussingsoppdateringar no i starten, men om det vert for mykje av den type ting, kan du alltids lese om bryllaupet og sjå bileta frå den store dagen.

I anledning relanseringa av nettstaden vår kjem det nok forandringar på denne sida også – både når det kjem til det grafiske og innhald. Mykje å sjå fram til utover hausten og vinteren altså!

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.