Typocalypse

Har du tenkt på kva dei forskjellige skriftene underbevisst «seier» deg? Lars Willem Veldkampf fortel deg i eit av hans fotosett på Flickr. Grei underhaldning for skrift-entusiaster (både på pro og hobby-nivå) seint på ein fredags ettermiddag…

Comic Sans

Har du tenkt på kva dei forskjellige skriftene underbevisst «seier» deg? Lars Willem Veldkampf fortel deg i eit av hans fotosett på Flickr. Grei underhaldning for skrift-entusiaster (både på pro og hobby-nivå) seint på ein fredags ettermiddag…

7 Comments

Litt trist at jeg bruker comic sans en del i barnehagen.. Prøver jo ikke å overbevise barna og foreldrene om at jeg er Gud….!!!!

Anders: Skal setje det på planen å finne det ut… Om det er ein grov feil kan eg nok fikse biffen manuelt for deg :D

Maren: Hehe, i barnehagen går det nok greitt å bruke den, men ser nok av eksempler der den ikkje burde vorten brukt i det heile. Hardt å innrømme det, men alle skrifter funker til sitt bruk…

ja, den ser liksom ut som litt barneskrift, litt rund og god form å se på.. :) Det er tanken jeg har lagt bak det i allefall… :o) Men er enig i at den er brukt mye feil ja.. F.eks i seriøse teoretiske artikler og eksamensoppgaver har jeg sett den.. huff…

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.