Hmm… Dette var artig!

skrifter

Var innom dafont.com og sjek­ka kon­toen min der etter gam­malt, og såg at mine skrifter er las­ta ned 113.000 ganger sidan sist besøk (i høst). Det er jo ganske så oppløf­tande :)

Tok i samme økta og søk­te etter skriftene mine på net­tet, og då kom det opp meir enn det eg hadde ven­ta. I til­legg til der eg har lagt mine ut for ned­last­ing (på sida mi og dafont.com), så duk­ka desse ned­last­ingssi­dene opp:

I til­legg har den (alt­så Asphyx­i­ate) vorten kåra til Font of the Week hos Scraplove.com (om ikkje den funker, kan google alltids hjelpe deg). DET er artigt det :) Gi meg ein lyd om du finner skriftene mine rundt omkring. Hadde vore fint å fått vite kor man kan få tak i dei. Ser ut til at dei vert spredd for alle vin­dar for tida! Ha ei fort­satt fortr­e­f­fe­leg helg!

Published by Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

%d bloggers like this: