Hmm… Dette var artig!


skrifter

Var innom dafont.com og sjek­ka kon­toen min der etter gam­malt, og såg at mine skrifter er las­ta ned 113.000 ganger sidan sist besøk (i høst). Det er jo ganske så oppløftande :)

Tok i samme økta og søk­te etter skriftene mine på net­tet, og då kom det opp meir enn det eg hadde ven­ta. I til­legg til der eg har lagt mine ut for ned­last­ing (på sida mi og dafont.com), så duk­ka desse ned­last­ingssi­dene opp:

I til­legg har den (alt­så Asphyx­i­ate) vorten kåra til Font of the Week hos Scraplove.com (om ikkje den funker, kan google alltids hjelpe deg). DET er artigt det :) Gi meg ein lyd om du finner skriftene mine rundt omkring. Hadde vore fint å fått vite kor man kan få tak i dei. Ser ut til at dei vert spredd for alle vin­dar for tida! Ha ei fort­satt fortr­e­f­fe­leg helg!


3 svar til “Hmm… Dette var artig!”

  1. Dear Font Author

    My name is Rick H, I am the admin for the new site we cre­at­ed: http://www.Elifont.com. I make it quick. We would love to have fonts on our site. Can I down­load the fonts and post­ed in our web? Or would you mind cre­at­ing an account and upload­ing your fonts to our site?

    You will see our is 100% Font author friend­ly and gives cred­it where is cred­it is due.

    Rick h

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: