Hmm… Dette var artig!

skrifter

Var innom dafont.com og sjek­ka kon­toen min der etter gam­malt, og såg at mine skrifter er las­ta ned 113.000 ganger sidan sist besøk (i høst). Det er jo ganske så oppløftande :)

Tok i samme økta og søk­te etter skriftene mine på net­tet, og då kom det opp meir enn det eg hadde ven­ta. I til­legg til der eg har lagt mine ut for ned­last­ing (på sida mi og dafont.com), så duk­ka desse ned­last­ingssi­dene opp:

I til­legg har den (alt­så Asphyx­i­ate) vorten kåra til Font of the Week hos Scraplove.com (om ikkje den funker, kan google alltids hjelpe deg). DET er artigt det :) Gi meg ein lyd om du finner skriftene mine rundt omkring. Hadde vore fint å fått vite kor man kan få tak i dei. Ser ut til at dei vert spredd for alle vin­dar for tida! Ha ei fort­satt fortr­e­f­fe­leg helg!

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!