Canon EOS 350D

Då var innkjøpet av mitt nye leketøy, Canon EOS 350D, i boks. Planen var jo å spare dimmepengane lengs mulig, men eg kunne berre ikkje dy meg. Fotointeressa blei for overhengande, og alt som hjalp då, var eitt god tilbud på speilreflekskameraet. Har knipsa eitt par bilete med det allereie, og kan seie meg nøgd foreløpig. Dog, eg har mykje att å læra.

EOS 350D

Då var innkjøpet av mitt nye leketøy, Canon EOS 350D, i boks. Planen var jo å spare dimmepengane lengs mulig, men eg kunne berre ikkje dy meg. Fotointeressa blei for overhengande, og alt som hjalp då, var eitt god tilbud på speilreflekskameraet. Har knipsa eitt par bilete med det allereie, og kan seie meg nøgd foreløpig. Dog, eg har mykje att å læra.

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.