Regnbyen Bergen

Det er ikkje ofte eg blir irritert over regnet her i byen. For som regel så er det kun regn når eg er innendørs, eller i korte perioder. Men i dag var det så totalt unødvendig masse regn at det halve kunne vore meir enn nok. Det regna i eitt bankandes sett. Eg kunne vel berre blitt inne, seier du? Hehe, joa, men når man har ærend som MÅ bli gjort i løpet av dagen, så må man vandre…

Det er ikkje ofte eg blir irritert over regnet her i byen. For som regel så er det kun regn når eg er innendørs, eller i korte perioder. Men i dag var det så totalt unødvendig masse regn at det halve kunne vore meir enn nok. Det regna i eitt bankandes sett. Eg kunne vel berre blitt inne, seier du? Hehe, joa, men når man har ærend som MÅ bli gjort i løpet av dagen, så må man vandre…

Kanskje det er håp for litt betre ver når eg i kveld reiser «heim» til sommarøya Stord? Neppe…

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.