Gangstar: West Coast Hustle

Gangstar: West Coast Hustle

Eg skreiv i april om at ei av mine skrifter, Unintended, har vorten brukt i eit dataspel. No er det Gladatur Rum som står på den raude løparen og er på veg inn i kjendis­til­væ­relsa i spelet Gangstar: West Coast Hustle frå Gameloft.

Spelet, som er for iPhone, ligg i same gate som Grand Theft Auto, men har i følgje anmel­dinga eit lite stykke att for å kome dit kvali­tets­messig. Eg har ikkje prøvd dette sjølv, men tross bruken av skrifta mi i eit slikt spel er det gøy å sjå at mine skrifter vert brukt rundt om kring. I dette spelet er skrifta nytta blant anna i radio­mel­dingar og status for ammo/​pengar osb.

Les meir hos utgje­varen:

  • mia

    Utrolig kult! Visste ikke at du var fontde­signer? Najs!

  • Har ikkje akkurat reklamert for det i og med at det er meir som ein «hobby», men det kjem jo fram av lenkja øverst at eg har drodla eindel skrifter ned på «papiret» :D