Gangstar: West Coast Hustle

Gangstar: West Coast Hustle

Eg skreiv i april om at ei av mine skrifter, Unintended, har vorten brukt i eit dataspel. No er det Gladatur Rum som står på den raude løparen og er på veg inn i kjendistilværelsa i spelet Gangstar: West Coast Hustle frå Gameloft.

Spelet, som er for iPhone, ligg i same gate som Grand Theft Auto, men har i følgje anmeldinga eit lite stykke att for å kome dit kvalitetsmessig. Eg har ikkje prøvd dette sjølv, men tross bruken av skrifta mi i eit slikt spel er det gøy å sjå at mine skrifter vert brukt rundt om kring. I dette spelet er skrifta nytta blant anna i radiomeldingar og status for ammo/pengar osb.

Les meir hos utgjevaren:

  • mia

    Utrolig kult! Visste ikke at du var fontdesigner? Najs!

  • Har ikkje akkurat reklamert for det i og med at det er meir som ein «hobby», men det kjem jo fram av lenkja øverst at eg har drodla eindel skrifter ned på «papiret» :D