Pakningsdesign på sitt ypperste

Shatto Milk Company

Det finnes ein god del nettsider der ute som viser deg paknings­design. Etter å ha bladd meg gjennom eit par av dei, virkar det på meg som at The Dieline er den fremste av dei alle. Dei legg heller ikkje skjul på akkurat det...

På denne sida finn du nytt og eksep­sjonelt paknings­design i alle former, fargar og typografi. Den norske ølpro­du­senten Mack (verda nordle­gaste ølbryggeri, i Tromsø) er veldig god repre­sentert med deira forskjellige utgåver av ølflasker og -boksar (blant anna her, der, i varmen og i kulden).

Sida tek også for seg kreative prosessar, der dei presen­terar ideane bak og vegen mot det perfekte utseende. Du finn også ein eigen kategori der du kan bla deg gjennom før og etter bileter av produkter. Verdt å få med seg!