Stikkord: bok

 • Den einaste i heile verda

  Det er ikkje mange festivalar som kan kalle seg for unik i sitt felt i heile verda, ja kanskje også i heile universet. Men det kan den nynorske barnebokfestivalen som går av stabelen på Stord på fyrstkomande sundag. Velkomen til Falturiltufestivalen!

 • Ei utruleg bra bok

  Andreas Gravdal skriv i denne boka at ein ikkje skal blogge om kva ein spiste til frukost eller kva lipgloss ein har på seg. Eg vel likevel å skrive om at eg har lese ei bok. Hans bok. Eg trur det er i orden.

 • Teknologien for framtida

  Er det verkeleg noko der ute som overgår iPad sitt glamorøst enkle design og Kindle si månedlange batterilevetid? Svaret er ja, det gjer det. La meg presentere teknologien for framtida: Boka.

 • WordPress: Rock on!

  Om du er ein av dei som sit på gutte-/jenterommet og ikkje heilt får til dette med å få implementere ditt nye og fantastiske design inn i Wordpress, har eg funne boka som kanskje kan løyse dine utfordringar.

 • Alfabetet i 3D

  Her er ein artig liten sak eg fant i mi daglege van­dring rundt om på net­tet etter nye fin­urlegheitar, nem­leg alfa­betet i 3D — pre­sen­tert i bokform…  Boka, laga av Mar­i­on Bataille, kjem ut på Roar­ing Book Press i okto­ber, og kan bestilles frå Ama­zon her for dei som har ynskje om ei bok litt […]