Kjendisbloggaren

20140416-205945.jpg

Eg sat ved arbei­dsspul­ten min i førre veke då tele­fo­nen min ringde. Eg svara hal­lo, og fekk til svar: «Hei! Eg heit­er Andrea og ring­jer frå framti­da! Du har høyrt om oss?». Det er ikkje kvar dag ein får anrop frå framti­da, men det viste seg fort at det var snakk om den nynorske net­tavisa Framti­da

Dei hadde vis­st­nok ei glad­meld­ing å vidare­bringa. Bloggen min og eg hadde visst vorten kåra til «vekas blog­gar». Eg og bloggen min er òg då automa­tisk med i tevlin­ga om å ver­ta «ver­das beste nynorske blogg». Ingent­ing å utset­ja på den tittelen!

Les heile artikke­len på framtida.no!

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!