Kjendisbloggaren


20140416-205945.jpg

Eg sat ved arbei­dsspul­ten min i førre veke då tele­fo­nen min ringde. Eg svara hal­lo, og fekk til svar: «Hei! Eg heit­er Andrea og ring­jer frå framti­da! Du har høyrt om oss?». Det er ikkje kvar dag ein får anrop frå framti­da, men det viste seg fort at det var snakk om den nynorske net­tavisa Framti­da

Dei hadde vis­st­nok ei glad­meld­ing å vidare­bringa. Bloggen min og eg hadde visst vorten kåra til «vekas blog­gar». Eg og bloggen min er òg då automa­tisk med i tevlin­ga om å ver­ta «ver­das beste nynorske blogg». Ingent­ing å utset­ja på den tittelen!

Les heile artikke­len på framtida.no!


Eitt svar til “Kjendisbloggaren”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: