Ta deg tid, pt. 2

Det er snart ferietid og ein god del av oss skal ut på vegen og nytte bilen til feriesmålet. Dersom ikkje tårene pitlar fram etter å ha lese saka bør du tenkje over køyrevanane dine.

Ja, eg veit eg nemner at det er ferietid i omtrent alle mine siste innlegg, men fakta er fakta, og i samband med dette er det mykje viktig som må seiast. Eg har tidlegare skrive om å ta deg tid. Det vere seg til borna dine, kjærasten din, eller rett og slett på vegen. I dag kom eg over eit innlegg skriven av ein svensk sportsjournalist, som fekk fram både sinnet og tåra innerst i kroken av augo mine. Fredrik Backman har skrive eit av dei beste blogginnlegga eg har lest sidan Audun Lade Sæther presenterte si historie om tid, pengar og born.

Ha ei fortreffeleg helg, og køyr varsamt i ferien!

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.