Scrabble for den typofile


Scrab­ble-bok­sen er eit fint skue!

Er du glad i brettspel og krys­sord, har du nok høyrt om Scrab­ble. Ord­spelet der du skal set­je saman ord og få poeng for å nytte flest mog­leg bok­stavar med høgast ver­di. Om du i til­legg er glad i typografi har eg i dag funne fram til pros­jek­tet som kan få den mest ser­iøse typofile der ute til å sik­le langt nedover brys­tet; Andrew Capen­er har nem­leg laga pro­to­typen av ein særs typografisk utgåve av Scrab­ble.

Mmmm, bok­stavar!

Som sagt er dette diverre berre eit pros­jekt som har enda opp i ein pro­to­type, men om du, som eg, set deg opp på lista over inter­esserte kan det nok hende at dette kan sjå dagens lys heime i di eiga stove!

Les meir om pros­jek­tet og sjå fleire bileter her!


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: