Agents of Digital

Det finst mange gode teik­ne­serier der ute og vari­asjo­nen av type tema som vert teke opp er stor. I mi spo­radiske surf­ing på veven dukkar det stadig opp noko nytt å fortel­je om. Denne gong er det ei ny fin­ur­leg stripe på nett som kan­skje er verdt å tipse deg om…

Han­dlin­ga i stripene føregår i det fik­tive fir­maet Schitzen & Plum­stead som driv med dig­i­tal markeds­føring, og det fell då natur­leg at stri­pa omhand­lar veven, dens mange kreatørar og deira ytringar. Det er nesten som eg kjen­ner meg att i det meste…

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.