Meiner folk du har tørr humor?

Etter å ha høyrt på NRK P3 for fyrste gong på ganske lenge, har eg no funne fram til ein måte folk då kjem til å mislike humoren din i evigheitar framover. Radioresepsjonen har eit innslag i programmet sitt (sendes måndag til torsdag kl. 10 til 12) der dei presenterer eigne og innsendte one-linere. Desse har dei også samla i Norges STØRSTE onelinerforum tilgjengeleg for alle og einkvar.

Radioresepsjonen. Bilete: NRK P3

Etter å ha høyrt på NRK P3 for fyrste gong på ganske lenge, har eg no funne fram til ein måte folk då kjem til å mislike humoren din i evigheitar framover. Radioresepsjonen har eit innslag i programmet sitt (sendes måndag til torsdag kl. 10 til 12) der dei presenterer eigne og innsendte one-linere. Desse har dei også samla i Norges STØRSTE onelinerforum tilgjengeleg for alle og einkvar.

Er du som meg, kan du no utvide ditt tørr-humor-repetoar til å dekkje eit heilt livsbehov. Kan nemne eit par-tre-fire stykk her:

– Hva er likheten mellom en bil, matros og toalett?
– Bil og matros går på dekk.
– Hva med toalettet da?
– Den driter vi i…

Hva heter Idi Amins narkomane sønn?
Svar: Amfet Amin.

Hva er favorittvåpenet til en drive-by i cabroilet?
KALESJNIKOV!

Vet du hva navnet på onelinerspalten hadde vært hvis Tore, Steinar og Bjarte hadde blitt erstattet av Trine, Stine og Bjørg?
Eyelinerspalten…

Har du eit par onelinere som verkeleg treng sjå dagens ljos? Send inn i kommentarfeltet!

2 Comments

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.