Fighta seg gjennom kulda


Foo Fighters på Koengen

Reg­net holdt seg unna og sola kik­ka fram, dog kon­serten med Foo Fight­ers vart ein kald opplevelse. 12 grad­er og sterk vind gjorde valet med å ta på meg vin­ter­jakke og ei god og varmt bukse enkelt. Foruten desse triv­ielle og sjølvsagte småtin­ga, var kon­serten ein særs flott opplevelse. Med opp­varm­ings­band på lik stor­leik som hov­e­dat­trak­sjo­nen sjølv, Queens Of The Stone Age, vart kvelden verd dei 550 kronene.

Ei folke­mengde tilsvarande 10 pros­ent av Bergens befolkn­ing fekk høyra ein oppegåande Dave Grohl som pøste på med her­lege kom­men­tarar lede ban­det sitt gjen­nom den over to timer lange kon­serten. «The Pre­tender» frå sis­tepla­ta var start­skud­det for ein rekke gam­le og nye slagere som «Ever­long», «My Hero», «Long Road to Ruin» og «One by One». Andre min­dre kjente, men likev­el gode låtar vart også ein del av setlista.

Pub­likum fekk også, som eit av få i ver­den, høyre både ein bass-solo og ein, hold deg fast, tri­an­gel-solo. Jepp, du høyrde rett, den var i til­legg i verd­sklasse! :D

Når døgnet var inne i sin siste time, avs­lut­ta dei med låta «Best Of You» frå pla­ta «In You Hon­or» til næraste du kan kalle all­sang. Om det går slik dei «lova» i går, er dei nok på plass til neste år også… Men, kven veit? 

PS: Jepp, eg er verd­meis­ter i dår­lege tit­lar av og til :D


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: